przez VIOLATOR » Sob Cze 12, 2010 6:03 pm
Od 6 dni jestem w jednym z osrodkow nad jeziorem okoninskim,powiem jedno ...Dno totalne,jezioro skladajace sie z 2 czy 3 czesci,glebokosc dochodzi 20m ,ale niestety wytrzebione przez Gospodarstwo Rybackie w Charzykowych calkowicie ( ktore jest wlascicielem, oplata za 7 dni wedkowania z brzegu 24zl ) ,wlasnie jestem w jednym z osrodkow nad tym jeziorem ,wedkuje od 5 dni i to po 2-3 razy dziennie po 2-3 godz i zlowilem do tej pory 4 sztuki niewarte nazwania rybami, ani biala ryba ani drapieznik,duzo jest malego okonka i to wszystko.I to nie tylko moja opinia ale i kilku innych wedkarzy ktorzy nawet echosonda sprawdzali jak wyglada z rybami i nic . Pojechalem na wczasy 9 dniowe z mysla ze cos zlowie a tutaj dno totalne. najlepiej brac oplaty od wedkarzy,sieciami rybacy z gospodarstwa przetrzepia a wedkarzom nic nie zostaje.Stanowczo odradzam szkoda czasu zeby tutaj wedkowac,jeszcze jutro i pojutrze sporbuje cos zlowic ale watpie,sprawdzalem juz na robaka bialego,czerwonego,peczak. Drapieznika na blachy,obrotowki itd .NIC!!.
VIOLATOR